Τρίτη και… φαρμακερή για Ολυμπιακό με Πλατανιά στους Κ15!

Τρίτη και… φαρμακερή για Ολυμπιακό με Πλατανιά στους Κ15!

Κατάφερε να.. ξορκίσει ο Ολυμπιακός τον κακό του «δαίμονα» στη Superleague K15, Πλατανιά! Οι «ερυθρόλευκοι» στις προηγούμενες δύο αναμετρήσεις με τους Κρητικούς για την φετινή περίοδο, δεν είχαν καταφέρει να νικήσουν την ομάδα των Χανίων. Το πρωί της Κυριακής όμως μπόρεσαν να πάρουν την εκτός έδρας νίκη με 2-0!

Η ομάδα του Πειραιά άνοιξε το σκορ με τη συμπλήρωση του πρώτου τέταρτου στην αναμέτρηση, όταν στο 15′ ο Αρσενίδης έδωσε στον Κεραμίδα και εκείνος από το ύψος της μεγάλης περιοχής με σουτ έκανε το 0-1. Το τελικό αποτέλεσμα διαμορφώθηκε στο 28′ με σκόρερ τον Σουρλή, από ασίστ ξανά του Αρσενίδη!

Στο δεύτερο ημίχρονο ο Ολυμπιακός συνέχισε να έχει τον έλεγχο του αγώνα και δημιούργησε κάποιες ευκαιρίες, χωρίς όμως να καταφέρνει να σημειώσει ένα τρίτο γκολ, αλλά η… δουλειά είχε γίνει από το πρώτος μέρος.

ΠΛΑΤΑΝΙΑΣ (Γιώργος Ριτζάκης): Τζολάκης, Αλιφιεράκης (60′ Καραπιδάκης), Μαλιχούτης, Γιανικάκης, Νιαυραδάκης, Φασαράκης, Μάλαμας (47′ Νταγκουνάκης), Καραταράκης, Δρικάκης (65′ Γυπάρης), Βάρδας (65′ Νικηφόρος), Σκέντζος (65′ Μπερικάκης).

ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ (Νίκος Τοπολιάτης): Καραργύρης, Τσάβος, Νικόλης (65′ Τιμολέων), Θεοδωρόπουλος, Ασλανίδης, Γούλας, Σουρλής (62′ Παπαγεωργίου), Γεωργακόπουλος, Κεραμίδας (58′ Τόλιος), Αρσενίδης (72′ Καρακώστας), Ντότης (55′ Τζανετής).