Τρεις προπονητές σε έναν χρόνο στους Κ20 της ΑΕΛ…

Τρεις προπονητές σε έναν χρόνο στους Κ20 της ΑΕΛ…

Ρεκόρ αποχωρήσεων σε προπονητές της ακαδημίας, φαίνεται πως έχει η ΑΕΛ και ιδιαίτερα στο τμήμα κάτω των 20 ετών! Μέσα σε έναν χρόνο στους Νέους της ομάδας από τη Λάρισα έχουν αλλάξει συνολικά τρεις προπονητές και ο άνθρωπος που αναμένεται να αναλάβει την τεχνική ηγεσία θα είναι ο τέταρτος που κάθεται στον πάγκο μέσα σε έναν χρόνο.

Την προηγούμενη αγωνιστική περίοδο οι Κ20 της ΑΕΛ είχαν ξεκινήσει την χρονιά με τον Σάκη Αναστασιάδη στον πάγκο και τον Νοέμβριο αποφάσισε η διοίκηση να λύσει μαζί του τη συνεργασία και την θέση ανέλαβε ο Μίλτος Ζιάκας.

Με αυτόν πήγε μέχρι το τέλος της σεζόν, όποτε και αποτέλεσε παρελθόν από τον πάγκο των μικρών της ΑΕΛ. Έτσι η φετινή χρονιά ξεκίνησε με τον Θοδωρή Βουτυρίτσα, ο οποίος όμως ενημερώθηκε για το τέλος της συνεργασίας του με την ομάδα μετά από την πρεμιέρα του πρωταθλήματος της Superleague K20 και την εντός έδρας ήττα από τον Αστέρα Τρίπολης με 0-2!

Η σχετική ανακοίνωση ανέφερε: «Η ΠΑΕ ΑΕΛ ανακοινώνει την κοινή συναινέσει λύση της συνεργασίας της με τους προπονητές της ομάδας Κ20 κ.κ. Θοδωρή Βουτυρίτσα, Κώστα Μαντζιώκα και Βαγγέλη Τσότσα, τους οποίους και ευχαριστεί για την συνεργασία και την προσφορά τους στην ομάδα και τους εύχεται κάθε προσωπική, οικογενειακή κι επαγγελματική επιτυχία».

Και μία ημέρα μετά ο σκάουτ της ακαδημίας της ΑΕΛ, Ηλίας Σελιώνης, με επιστολή του στην εφημερίδα «Ελευθερία», έκανε γνωστή την απόφασή του να παραιτηθεί από τη θέση του:

«Ύστερα από τις τελευταίες εξελίξεις στην ομάδα της Κ20 και όχι μόνο, για λόγους που εξηγώ με επιστολή μου, που έστειλα στον Αλέξη Κούγια (γιατί επί μέρες δεν κατέστη δυνατόν να επικοινωνήσω μαζί του, παρ’ ότι προσπάθησα αρκετές φορές, αλλά κάποιος άλλος μιλούσα μαζί του, παρότι υποτίθεται είχε απομακρυνθεί) και εάν χρειαστεί θα δημοσιοποιήσω, όταν θα ηρεμήσουν τα πράγματα για το καλό της ομάδας, υπέβαλα την παραίτησή μου, από τη θέση του τιμ μάνατζερ-σκάουτερ των ομάδων Κ20, Κ17, Κ15 και θα ήθελα να ευχαριστήσω δημοσίως όσους συνεργάστηκα και μου δώσανε την ευκαιρία να υπηρετήσω την ομάδα που ανδρώθηκα και μου έδωσε αναγνωρισιμότητα και πολλούς φίλους σ’ όλη την Ελλάδα.

Εύχομαι στα παιδιά των ομάδων μας να πραγματοποιήσουν τα όνειρά τους και η μεγάλη μας ομάδα να πραγματοποιήσει πορεία καλύτερη από την πέρυσι, γιατί έχει τις δυνατότητες και τον κόσμο μας να στηρίζει ανεξαρτήτως προσώπων».