Τριμμάτης: «Επαγγελματίας στην ομάδα που με πίστεψε»

Τριμμάτης: «Επαγγελματίας στην ομάδα που με πίστεψε»

Δηλώσεις στην ιστοσελίδα του Ατρόμητου, έκανε ο Τριμμάτης μετά την υπογραφή του στο επαγγελματικό συμβόλαιο που του πρόσφερε η ομάδα του Περιστερίου:

«Είμαι πολύ ευτυχισμένος που κατάφερα να υπογράψω το πρώτο μου επαγγελματικό συμβόλαιο και μάλιστα με τον Ατρόμητο, την ομάδα που με πίστεψε από την πρώτη στιγμή όταν έφυγα από την Κω. Έχω καταφέρει να μάθω πολλά από αυτή την ομάδα αλλά και από τους συμπαίκτες μου όλα αυτά τα χρόνια ώστε σήμερα να φτάσω στο σημείο να υπογράψω το πρώτο μου συμβόλαιο.

Θα ήθελα να ευχαριστήσω τον κ. Τόλη Αποστόλου που με έφερε από το νησί της Κω στην ομάδα, τον προπονητή μας κ. Μουράτ Σεροπιάν για τη συνεργασία μας και τον κ. Κορακάκη που έκανε τη σύσταση για να ανέβω στην πρώτη ομάδα. Τέλος θα ήθελα να ευχαριστήσω τον κ. Σπανό και τον κ. Αγγελόπουλο που μου δείχνουν την εμπιστοσύνη τους για να αγωνιστώ σε μια από τις μεγαλύτερες ομάδες στην Ελλάδα.

Κλείνοντας θα κάνω ότι περνάει από το χέρι μου να καταφέρω να αγωνιστώ στον Ατρόμητο βοηθώντας και εγώ από τη μεριά μου την ομάδα, να πετύχει τους στόχους της».