Τσιφούτης: Το μεγαλύτερο ταλέντο των Κυκλάδων!

Τσιφούτης: Το μεγαλύτερο ταλέντο των Κυκλάδων!

Μπορεί να είναι μόλις στην ηλικία των 13 ετών ο Γιάννης Τσιφούτης, ωστόσο θεωρείται το μεγαλύτερο ταλέντο των Κυκλάδων αυτή τη στιγμή!

Ο 13χρονος ποδοσφαιριστής έχει ξεχωρίσει τα τελευταία χρόνια στη Μύκονο και δεν ήταν λίγες οι ομάδες που τον είχαν τσεκάρει.

Τον περασμένο Χειμώνα ο μικρός είχε περάσει και την πύλη του Ρέντη, εκεί όπου τον δοκίμασαν οι «ερυθρόλευκοι» και έμειναν ικανοποιημένοι. Όμως άφησαν την κίνησή τους για το καλοκαίρι και τους πρόλαβε ο ΠΑΟΚ!

Οι Θεσσαλονικείς είχαν μάθει και παρακολουθήσει τον μικρό. Και ο διευθυντής της ακαδημίας, Βαγγέλης Πουρλιοτόπουλος, ήρθε σε επαφή με την οικογένεια του παιδιού. Και έτσι έγινε παίκτης του ΠΑΟΚ, αφού υπέγραψε και επίσημα στην ομάδα!

Ο νεαρός μεσοεπιθετικός προέρχεται από τα soccer schools της Α.Ε. Μυκόνου και έδωσε το «παρών» με τους γονείς του, καθηγητές φυσικής αγωγής, Βαγγέλη και Γωγώ Τσιφούτη στα γραφεία της ΠΑΕ ΠΑΟΚ για τις υπογραφές του παιδιού.

Παράλληλα, τον μικρό είχαν δει και ομάδες από την Ισπανία, μέσω της Smartfootball Academy η οποία δραστηροποιείται και στην Ελλάδα.