«Τώρα χτιζόμαστε…»

«Τώρα χτιζόμαστε…»

Στην ιστοσελίδα «athleticlarissa.gr» μίλησε ο προπονητής των Κ20 της ΑΕΛ, Θοδωρής Βουτυρίτσας, μετά το ματς πρωταθλήματος με τον Αστέρα Τρίπολης και την εντός έδρας ήττα. Ο κόουτς της ομάδας από τη Λάρισα τόνισε ότι δεν ήταν καλή η εμφάνιση των παικτών του, αλλά παράλληλα σχολίασε ότι τώρα «χτίζει» η ΑΕΛ:

«Αρχικά να δώσω συγχαρητήρια στον αντίπαλό μας. Είναι μία πολύ καλή ομάδα που είχε καλή πορεία και πέρυσι. Εμείς χτιζόμαστε τώρα. Ξεκινήσαμε με πάρα πολλές δυσκολίες και αντίστοιχα υπάρχουν ακόμα αρκετές. Δεν περιμένουμε ιδιαίτερα αποτελέσματα. Αυτό όμως που θέλουμε είναι να έχουμε αγωνιστικότητα και να είμαστε ομάδα.

Μπορώ να πω πως το παιχνίδι μας ήταν μέτριο. Δεν είχαμε διεξόδους για να βάλουμε τη μπάλα στην εστία του αντίπαλου. Το γεγονός ότι δεχθήκαμε ένα γρήγορο γκολ στο δεύτερο λεπτό και στα πρώτα λεπτά του αγώνα και το δεύτερο έπαιξε ρόλο στην ψυχολογία των παικτών που βάρυναν τα πόδια τους, μέχρι ένα μέρος όμως είναι δικαιολογία.

Εμείς πρέπει να συνεχίσουμε, ξέρουμε πως είμαστε μία νέα ομάδα. Πρέπει να καταλάβουν τα παιδιά πως είναι στην ΑΕΛ και να μπορέσουμε να βγάλουμε αυτά που θέλουμε στο γήπεδο».

ΠΗΓΗ: athleticlarissa.gr.