Υπέγραψαν συμβόλαια με τον Ολυμπιακό οι Λάμπρου, Κηπουρός, Κιρτζιαλίδης!

Υπέγραψαν συμβόλαια με τον Ολυμπιακό οι Λάμπρου, Κηπουρός, Κιρτζιαλίδης!

Στην υπογραφή επαγγελματικών συμβολαίων με ποδοσφαιριστές από την ακαδημία του, προχώρησε ο Ολυμπιακός! Τρεις απ’ αυτούς που έγιναν γνωστοί είναι οι Στάθης Λάμπρου, Κώστας Κηπουρός και Κώστας Κιρτζιαλίδης.

Και οι τρεις νεαροί ποδοσφαιριστές είναι επί σειρά ετών στην ακαδημία των «ερυθρόλευκων» και ο σύλλογος τους πρόσφερε επαγγελματικά συμβόλαια, τα οποία και υπέγραψαν το απόγευμα της Δευτέρας. Να σημειωθεί μάλιστα πως ο Στάθης Λάμπρου είναι παίκτης ο οποίος προέρχεται από το δίκτυο των σχολών του Ολυμπιακού και πιο συγκεκριμένα απ’ αυτή της Χαλκίδας, ενώ φέτος είναι και εκ των αρχηγών των Νέων οι οποίοι αγωνίζονται και στην Ευρώπη. Αγωνίζεται πλέον στο κέντρο της άμυνας, ενώ τα προηγούμενα χρόνια έπαιζε ως αμυντικό χαφ.

Από την άλλη ο Κιρτζιαλίδης είναι επίσης για χρόνια μέλος της «ερυθρόλευκης» ακαδημίας και παίζει ως εξτρέμ, ενώ έχει αγωνιστεί στο παρελθόν και ως επιθετικός, ενώ έχει πανηγυρίσει με τη φανέλα του Ολυμπιακού την κατάκτηση τόσο της Superleague K17, όσο και της Superleague K17!

Όσον αφορά τον Κώστα Κηπουρό αγωνίζεται ως επιτελικός μέσος και μαζί με τους δύο παραπάνω είναι για χρόνια συμπαίκτες στην ακαδημία του Ολυμπιακού, ενώ επίσης έχει πανηγυρίσει τίτλους με την ερυθρόλευκη φανέλα στα πρωταθλήματα υποδομής της Superleague και έχει αγωνιστεί στην Ευρώπη με τους Πειραιώτες στη διοργάνωση Youth League της UEFA!