Υπέγραψε με τον Ολυμπιακό και πήγε στον Κισσαμικό!

Υπέγραψε με τον Ολυμπιακό και πήγε στον Κισσαμικό!

Ανατροπή δεδομένων υπήρξε στον Ολυμπιακό αναφορικά με την υπόθεση του Αντώνη Φουάση! Ο αριστεροπόδαρος αμυντικός δεν είχε δώσει το «παρών» στις προπονήσεις του τμήματος κάτω των 20 ετών των Πειραιωτών και υπήρχε η εντύπωση ότι θα αποτελούσε παρελθόν από τον σύλλογο. Κάτι τέτοιο όμως, τελικά, δεν ισχύει αφού ο νεαρός ποδοσφαιριστής υπέγραψε επαγγελματικό συμβόλαιο με τους πρωταθλητές Ελλάδας!

Συγκεκριμένα την περασμένη Παρασκευή ο Φουάσης πέρασε από τα γραφεία της «ερυθρόλευκης» ΠΑΕ συνοδευόμενος από τον εκπρόσωπό του Άγγελο Βεΐζι, και υπέγραψε το συμβόλαιό του με τον σύλλογο. Λίγες ημέρες αργότερα έγινε γνωστό και το μέλλον του ποδοσφαιριστή, καθώς ανακοινώθηκε επίσημα ο δανεισμός του στον Κισσαμικό:

«Η ΠΑΕ Κισσαμικός ανακοινώνει την έναρξη συνεργασίας με τον διεθνή με την Εθνική Νέων ποδοσφαιριστή Αντώνη Φουάση, με τη μορφή δανεισμού από την ΠΑΕ Ολυμπιακός.

Το βιογραφικό του ποδοσφαιριστή:

Είναι γεννημένος στις 13 Ιουνίου 1998 στη Σύρο και αναδείχθηκε από τον τοπικό Αίαντα. Το 2014 εντάχθηκε στην Κ17 του Ολυμπιακού με την οποία πανηγύρισε το αντίστοιχο πρωτάθλημα της Super League και στη συνέχεια προωθήθηκε στην Κ20 (2 πρωταθλήματα Νέων), ενώ συμμετείχε σε φιλικά παιχνίδια της πρώτης ομάδας. Είναι αμυντικός, διεθνής με τις Εθνικές Παίδων και Νέων».