Υπό τη στενή παρακολούθηση του Καραδήμου οι Κ20!

Ο Ατρόμητος είναι από τις ομάδες της Superleague που πάντοτε έδινε μεγάλη βαρύτητα στην ακαδημία του, αλλά από την ημέρα που η διοίκηση αποφάσισε να δώσει μόνιμα τα ηνία της τεχνικής ηγεσίας της πρώτης ομάδας στον Γιώργο Κορακάκη υπάρχουν ακόμη περισσότερα βλέμματα προς τους μικρούς των τμημάτων υποδομής!

Αυτό φάνηκε και στον πρόσφατο αγώνα του τμήματος κάτω των 20 ετών του Ατρόμητου, κόντρα στον ΠΑΟΚ στη Θεσσαλονίκη. Οι μικροί της ομάδας του Περιστερίου έπαιξαν ωραίο ποδόσφαιρο και πήραν τον βαθμό της ισοπαλίας με σκορ 1-1 σε μία από τις δύσκολες έδρες του πρωταθλήματος και απέναντι σε έναν επίσης δυνατό αντίπαλο.

Την αναμέτρηση των μικρών του Ατρόμητου παρακολούθησε ο βοηθός του Γιώργου Κορακάκη, ο Λουκάς Καραδήμος! Ο οποίος ταξίδεψε νωρίτερα από την πρώτη ομάδα για τη Θεσσαλονίκη, έτσι ώστε να δώσει το «παρών» στο γήπεδο όπου έπαιζαν οι μικροί και να βγάλει τα συμπεράσματά του για το τμήμα των Κ20 και στη συνέχεια να ενημερώσει τον προπονητή Γιώργο Κορακακάκη, ο οποίος γνωρίζει καλά τα παιδιά της ομάδας γιατί μέχρι πρότινος ήταν προπονητής τους.

Ο Λουκάς Καραδήμος δεν ήταν μόνος του, αφού μαζί του ήταν και η αναλύτρια της πρώτης ομάδςα Μαριέλα Νησωτάκη, αλλά και ο τεχνικός διευθυντής ακαδημίας του Ατρόμητου Τόλης Αποστόλου.