Φήμες για Ντίσιο στους Κ20 του Αστέρα Τρίπολης!

Φήμες για Ντίσιο στους Κ20 του Αστέρα Τρίπολης!

Η διοίκηση του Αστέρα Τρίπολης ανακοίνωσε τον Βαγγέλη Ντίσιο ως βοηθό του Στάικου Βεργέτη στην πρώτη ομάδα των Αρκάδων. Ο έμπειρος τεχνικός σε μικρότερες κατηγορίες δεν αποκλείεται να έχει και δεύτερο ρόλο στην ομάδα της Τρίπολης. Φήμες αναφέρουν πως δεν αποκλείεται από τη διοίκηση να αποφασίσουν να του δώσουν και την τεχνική ηγεσία του τμήματος κάτω των 20 ετών.

Η σκέψη για να γίνει κάτι τέτοιο είναι περισσότερο για να υπάρχει μία πιο άμεση επαφή της πρώτης ομάδας με τους Κ20 και να έχει καλύτερη εικόνα ο Στάικος Βεργέτης για την εξέλιξη των πιτσιρικάδων.

Η ανακοίνωση της διοίκησης για τον Βαγγέλη Ντίσιο, αναφέρει τα εξής:

«Ο Βαγγέλης Ντίσιος είναι κάτοχος όλων των διπλωμάτων της UEFA (PRO, B, A) και ο ρόλος του θα είναι βοηθός προπονητής του Στάικου Βεργέτη.

Η προπονητική καριέρα του Βαγγέλη Ντίσιου άρχισε το 2006, ενώ τη σεζόν 2015-2016 πανηγύρισε την άνοδο στη Γ’ Εθνική με την ομάδα της Νάουσας.

Ο νέος βοηθός του Στάικου Βεργέτη γεννήθηκε στις 19 Δεκεμβρίου 1972 στη Φλώρινα και πριν από την προπονητική του καριέρα, είχε αγωνιστεί σε ομάδες της περιοχής».