Φιλική νίκη των Κ20 με τον Ηρακλή Ψαχνών

Φιλική νίκη των Κ20 με τον Ηρακλή Ψαχνών

Ο Ηρακλής Ψαχνών προσκάλεσε τους Νέους του Ολυμπιακού να ταξιδέψουν στην Εύβοια και να δώσουν μεταξύ τους φιλικό. Με τους «ερυθρόλευκους» να ταξιδεύουν στην Εύβοια και να αντιμετωπίζουν τον Ηρακλή Ψαχνών και να παίρνουν τη νίκη με 4-1!

Η ομάδα του Βασίλη Βούζα, παρουσία εκατοντάδων θεατών, έπαιξε καλό ποδόσφαιρο και πρόσφερε καλό θέαμα.Ο Κωστανάσιος άνοιξε το σκορ στο 10′ με σουτ, ο Ντουμάνης με κεφαλιά στο 35′ πέτυχε το 2ο γκολ και στο 37′ πάλι ο Κωστανάσιος βρήκε δίχτυα για το 3-0. Στο 50′ ο Μαναρίτσας μείωσε σε 3-1 για τον Ηρακλή αλλά στο 87′ ο Αμπάρα με πλασέ διαμόρφωσε το τελικό 4-1.

Ο Ολυμπιακός συμμετείχε στο παιχνίδι με μικτή ομάδα αποτελούμενη από ποδοσφαιριστές της Κ-20 και της Κ-17. Ο Ηρακλής Ψαχνών που κατέκτησε και το Κύπελλο Ευβοίας έχει στον πάγκο του τον έμπειρο τεχνικό, Τάκη Σπυρόπουλο, ο οποίος έχει δουλέψει παλαιότερα και στην Ακαδημία του Ολυμπιακού.

ΗΡΑΚΛΗΣ ΨΑΧΝΩΝ: Ανδρούτσος, Ντούμας, Δούλος, Μαρίνος, Μπουρνάζος, Γκούρλας, Σκριβάνος, Μουτουσίδης, Μαναρίτσας, Σκριβάνος Π.Δ, Γκάβαλης/ Τουρκοχωρίτης, Παππάς, Στούπας, Βαμβούκος, Κικίδης, Γ. Μπουρνάζος, Γραμματικόγιαννης, Μπέχας, Σταμέλος.

ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ: Γαβαλάς (45′ Καράδαης), Αγιώτης (45΄ Τσιμπούκας), Γιανναράκης (45′ Γκοτζαμανίδης), Μαρκουλάκης, Χατζηιωαννίδης (45′ Κακάμης), Δήμος, Πέιος (45′ Παπαγεωργίου), Ντουμάνης, Κωστανάσιος (45′ Σταυρόπουλος), Ξενιτίδης (45′ Αμπάρα), Μπέκος (45′ Μπουλάρι).