Φιλικό και δοκιμές παικτών για τους Κ20 της Ξάνθης

Το πρώτο τους φιλικό έδωσαν οι Νέοι της Ξάνθης, λίγες ημέρες μετά από την έναρξη των προπονήσεων τους. Οι Ακρίτες αντιμετώπισαν την πρώτη ομάδα του Ορφέα Ξάνθης και αναδείχθηκαν ισόπαλοι με 1-1.

Για τους Κ20 της Ξάνθης σκόραρε ο Σουλεϊμάν Οκάν, ο οποίος από πέρσι έχει δείξει αρκετά στοιχεία του ταλέντου του και από την πλευρά του Ορφέα ισοφάρισε σε 1-1 ο Καραγκιόζης με απευθείας εκτέλεση φάουλ.

Να σημειωθεί πως ο προπονητής των Νέων της Ξάνθης, Κώστας Προδρομίτης, δοκίμασε και τέσσερις ποδοσφαιριστές, τα ονόματα των οποίων δεν έγιναν γνωστά, ενώ ένας εξ αυτών αγωνίζεται ως τερματοφύλακας και θα αποφασίσει ο κόουτς για το αν θα κρατήσει κάποιον απ’ αυτούς στις προπονήσεις της ομάδας.

ΞΑΝΘΗ (Κώστας Προδρομίτης): Ζουρνατζίδης, Χασάνογλου, Παπάζογλου, Γιανναράκης, Τενεκές, Παπαδόπουλος Λ., Τσάπαρης, Υπο δοκιμή, Δημητρίου, Οκάν Σουλεϊμάν, Χαντζής, ενώ έπαιξαν και οι Χατζηχρήστος, Ακριτίδης, Πεταλωτής, Θεοφυλάκης, Αγγελόπουλος, Δουλγέρης, Καλογιάννης, Ιωάννου, Γκίκας.

ΟΡΦΕΑΣ ΞΑΝΘΗΣ: Ρούφος, Β. Καραγκιόζης, Κατρανίτσας, Μακράκης, Μαλαδένης, Μαυρόπουλος, Χίντ Ιμέρ, Τορομανίδης, Λαζαρίδης, Γ. Καραγκιόζης, Μουμίνογλου, ενώ αγωνίστηκαν και οι Αθανασίου, Τσιλιγγίρης, Χακή Τζαμπάζ, Γιαννακόπουλος, Χατζηπαπάς, Καλλίδης, Οκάν Μεκερά, Ζυκολάρι, Κουτσογιάννης, Χουσείνογλου, Αϊκούτ Κιούρτ.

Πηγή-φωτογραφία: sportsaddict.gr