Φιλικό των Κ20 με τη συμμετοχή και των Κ17

Ο τεχνικός των Νέων του Ολυμπιακού, Βασίλης Βούζας, προγραμμάτισε τη Δευτέρα φιλική αναμέτρηση με την πρώτη ομάδα του Αιγάλεω η οποία συμμετέχει στην Α’ κατηγορία της ΕΠΣ Αθηνών. Με τον κόουτς των «ερυθρόλευκων» να δίνει χρόνο συμμετοχής σε ποδοσφαιριστές οι οποίοι δεν αγωνίστηκαν απέναντι στην Κέρκυρα, ενώ παράλληλα έβαλε στο παιχνίδι και ποδοσφαιριστές από το τμήμα κάτω των 17 ετών!

Συνολικά αγωνίστηκαν 20 παίκτες, ενώ από τους Έφηβους πήραν χρόνο συμμετοχής οι Μπέκος, Παπαγεωργίου και Ράμα.

Ο Ολυμπιακός νίκησε με 2-1. Το Αιγάλεω προηγήθηκε στο 40′ με τον έμπειρο επιθετικό Δημήτρη Βέρμπη και οι «ερυθρόλευκοι» γύρισαν το σκορ με τα γκολ των Ξενιτίδη και Κωστανάσιου στο 69′ και 82′ αντίστοιχα.

ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ (Βούζας): Αγγελόπουλος, Τσιμπούκας, Γιανναράκης, Κουγιός, Αμπάρα, Αγγελόπουλος, Πέιος, Χατζηιωαννίδης, Κωστανάσιος, Τσιλίκης, Καμπετσής/ Γαβαλάς, Χατζηχρήστου, Ράμα, Μαρκουλάκης, Παπαγεωργίου, Ξενιτίδης, Μπέκος, Αντωνόπουλος, Καράδαης.

ΑΙΓΑΛΕΩ (Αρζένης): Βαμβακάς, Κολοβός, Μπρεστοβίσκι, Αρβανίτης, Μεταλλινός, Κωτσερίδης, Σταύρου, Κοντιζάς, Βέρμπης, Στάμος, Τζανέτος/ Πανούσης, Πανίδης, Τουλουβασίλης, Ναυπλιώτης, Καλογέρης, Παπαθανασίου, Βάσος, Λοϊζίδης, Αραμπαντζής, Ρούσσος, Μπλέτσας.