Φοβερό ματς με οκτώ γκολ στην Κρήτη!

Φοβερό ματς με οκτώ γκολ στην Κρήτη!

Εντυπωσιακό παιχνίδι ανάμεσα σε ΟΦΗ και Παναθηναϊκό για το Νότιο όμιλο της Super League Κ15, με τους «πράσινους» να παίρνουν την εκτός έδρας νίκη με 5-3!

Ο Παναθηναϊκός προηγήθηκε μόλις στο 2′ με τον Βολάκη, ενώ το 1-1 έγινε στο επόμενο λεπτό από τον Σωμαράκη. Οι Κρητικοί προηγήθηκαν στο 23′ με τον ίδιο παίκτη, αλλά ο Παναθηναϊκός απάντησε γρήγορα καθώς στο 34′ ο Κυριόπουλος σημείωσε το 2-2.

Με τη συμπλήρωση μίας ώρας αγώνα ο Αλεβιζάκης έδωσε και πάλι το προβάδισμα στον Παναθηναϊκό, με τον ΟΦΗ όμως και πάλι να αντιδρά για το 3-3 στο 70′ με τον Γιακουμάκη.

Οκτώ λεπτά μετά όμως οι «πράσινοι» προηγήθηκαν ξανά με τον Καλλέργη και το τελικό 3-5 διαμόρφωσε στις καθυστερήσεις ο Νταμπίζας!

ΟΦΗ (Ζαχαρίας Νοικοκυράκης): Χερσονιωτάκης, Αμανάκης, Χασουράκης, Χότζα (53′ Ξυστράκης), Σπυριδάκης, Βαρβεράκης (63′ Κονιός), Μαμουλάκης, Αποστολάκης, Σωμαράκης, Κουτάντος (53′ Γιακουμάκης), Γεωργαλής (76′ Φωνιαδάκης)

ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ (Θωμάς Μαυρουδής): Δρανδάκης, Καπαματζιάν, Καλλέργης, Ψήλας, Αλεβιζάκης, Βολάκης, Αγγελόπουλος, Προδρομίτης, Κυριόπουλος, Καλοσκάμης, Δήμος, ενώ αγωνίστηκαν και οι Νταμπίζας, Μπέρκης, Τσεβάς, Χακούλης.