Φορτσάτη ΑΕΛ!
Εμφατική νίκη για την ΑΕΛ στην εκτός έδρας αναμέτρηση με τη Λαμία, επικρατώντας με 4-0 για τον Βόρειο όμιλο της Superleague K17!
Η ομάδα της Λάρισας έδειξε ότι είναι σε καλή κατάσταση και κατάφερε να πάρει τη νίκη.
Το 0-1 έκανε στο 39′ ο Μάριος Φουρκιώτης ύστερα από ωραία ατομική προσπάθεια και πλασέ, με το σκορ αυτό να είναι του ημιχρόνου. Στο 75′ ο Κόφφας επίσης με ωραία ατομική προσπάθεια και αφού πέρασε τρεις ποδοσφαιριστές διαμόρφωσε με πλασέ το 0-2.
Πέντε λεπτά αργότερα ο Δημόπουλος ύστερα από πάσα του Πινακά βγήκε τετ-α-τετ και πέτυχε το 0-3, ενώ ο ίδιος παίκτης στο 85΄ με ωραία ατομική προσπάθεια και πλασέ ανέβασε τον δείκτη του σκορ στο 0-4 που ήταν και το τελικό αποτέλεσμα της αναμέτρησης.
ΛΑΜΙΑ (Απόστολος Καραπλής): Τσίτζηρας, Ψωρογιάννης, Καρακώστας, Ντίτσας, Πάντος, Μητσόπουλος, Γιαννακάκος, Ζαγγογιάννης, Καρβέλης, Πλιάτσικας, Ματθαίου, ενώ έπαιξαν και οι Ντζιος, Καβαλάρης, Πουρνάρας, Κουδούνας, Καραμπότσης.
ΑΕΛ (Ζήσης Ζιάγκας): Σουλούκος, Τέλλιος, Κοντογιώργος, X. Φουρκιώτης, Παπακωνσταντίνου, Πετάνι (75′ Κουσκουρίδας), Μιλτιάδης (60′ Δημόπουλος), Καμπέρης (83′ Σταύρος), M. Φουρκιώτης (70′ Τσουμάνης), Πινακάς, Μαλάκος (60′ Κόφφας).
ΑΝΤΩΝΗΣ ΡΗΓΑΝΑΚΟΣ