Φουλ δράση στο 2ο Τουρνουά Απόδημων Ηπειρωτών στις εγκαταστάσεις του ΠΑΣ Γιάννινα

Φουλ δράση στο 2ο Τουρνουά Απόδημων Ηπειρωτών στις εγκαταστάσεις του ΠΑΣ Γιάννινα

Με επιτυχία και πλήθος αθλητών διεξάγεται για δεύτερη συνεχή χρονιά το 2ο Τουρνουά Απόδημων Ηπειρών που λαμβάνει χώρα από τις 5 Μαρτίου έως και τις 2 Απριλίου στις εγκαταστάσεις του ΠΑΣ Γιάννινα, στο Orion Sports Club στην Γλυφάδα. 24 Αδελφότητες και σύλλογοι για ένα μήνα ακονίζουν τα ξίφη τους με έπαθλο φυσικά τους Μεγάλους Τελικούς που αναμένεται να πραγματοποιηθούν την Κυριακή 2 Απριλίου.

Όλοι οι αγώνες διεξήχθησαν σε πολύ καλό κλίμα, με τους αθλητές να διακρίνονται για το ήθος και την αγωνιστικότητα τους. Άγναντα Άρτας, Πλατανούσα, Ομοσπονδία Λιβαδειάς και Θεοδώριανα προκρίθηκαν στα ημιτελικά της διοργάνωσης, με τις δύο αναμετρήσεις να προσφέρουν απίστευτες συγκινήσεις. Στον μεγάλο τελικό αναμένεται να διασταυρώσουν τα ξίφη τους Λιβαδειά και Θεοδώριανα, ενώ η Άγναντα θα αντιμετωπίσει την Πλατανούσα στον μικρό τελικό. Οι αγώνες θα γίνουν στις 2/4 στις 18:00, ενώ μετά το πέρας της διοργάνωσης αναμένεται να ακολουθήσει Ηπειρώτικο γλέντι με μεζέδες και τσίπουρα.

Οι ομάδες που συμμετείχαν στο Τουρνουά ήταν οι εξής:
Δαφνωτή Άρτας
Πλατανούσα Άρτα
Θεοδώριανα Άρτας
Ιερομνήμη Ιωαννίνων
Αετόπετρα Ιωαννίνων
Ομοσπονδία Λιβαδειάς (Β. Ήπειρος)
Ηπειρωτική Εστία Κορυδαλλού – Νίκαιας – Αγ. Βαρβάρας
Δολιανά Ιωαννίνων
Καλλιθέα Φιλιατών
Ρωμανό Λάκκας Σουλίου
Ένωση Ηπειρωτών Ιλίου
Πέτα Άρτας
Εκκλησοχώρι Ιωαννίνων
Άγναντα Άρτας
Σύλλογος Ηπειρωτών Αργυρούπολης
Σύλλογος Ηπειρωτών Γλυφάδας
Σίδερη Θεσπρωτίας
Λίππα Λάκκας Σουλίου

Υπό το βλέμμα του Χριστοβασίλη οι αγώνες
Στις εγκαταστάσεις του Orion Sports Club βρέθηκε κι ο Πρόεδρος του ΠΑΣ Γιάννινα Γιώργος Χριστοβασίλης. Ο ισχυρός άνδρας του «Άγιαξ της Ηπείρου» ο οποίος κατάγεται από την Ήπειρο και συγκεκριμένα από το χωριό Άγναντα παρακολούθησε δια ζώσης τις αναμετρήσεις του τουρνουά, ενώ στήριξε την προσπάθεια όλων των αθλητών που έδιναν τα πάντα στον αγωνιστικό χώρο. Φυσικά ο πρόεδρος του ΠΑΣ, συνδύασε την παρουσία του στο τουρνουά και με την εξέλιξη που υπάρχει στις ακαδημίες του ΠΑΣ Γιάννινα οι οποίες έχουν ξεκινήσει να λειτουργούν από την περσινή χρονιά.

Το newsacademies.gr στις 13 Σεπτεμβρίου του 2016 είχε κάνει ένα μικρό αφιέρωμα στο εγχείρημα αυτό, το οποίο πήρε σάρκα και οστά προ ενός χρόνου. (Διαβάστε ΕΔΩ).

Γράφει ο ΧΡΗΣΤΟΣ ΛΕΜΟΝΙΑΣ