«Φυτώριο» της ακαδημίας το δίκτυο σχολών του Ατρόμητου!

«Φυτώριο» της ακαδημίας το δίκτυο σχολών του Ατρόμητου!

Μεγάλη εξέλιξη έχει παρουσιάσει τα τελευταία χρόνια το δίκτυο σχολών ποδοσφαίρου του Ατρόμητου και έχει ήδη αρχίσει να αποδίδει καρπούς η προσπάθεια της ακαδημίας της ομάδας από το Περιστέρι! Την χειμερινή περίοδο των μεταγραφών ο Ατρόμητος έχει ανακοινώσει μέχρι τώρα συνολικά τέσσερις ποδοσφαιριστές για τα τμήματα της ακαδημίας του.

Τρεις παίκτες για το τμήμα κάτω των 17 ετών και την Πέμπτη ανακοινώθηκε και η απόκτηση ενός ακόμη πιτσιρικά, για την ομάδα κάτω των 15 ετών του συλλόγου.

Ο Θεόδωρος Καραγιάννης από τον Πανελλήνιο Καρδίτσας, αποτελεί το ένατο απόκτημα του Ατρόμητου από το δίκτυο των σχολών ποδοσφαίρου που έχει δημιουργήσει! Στο σύνολο των 80 ποδοσφαιριστών που έχει αυτή τη στιγμή ο Ατρόμητος στα τμήματα υποδομής του, οι εννέα παίκτες προέρχονται από το δίκτυο αυτό, στο οποίο διαθέτει πάνω από 20 συνεργαζόμενες ομάδες σε όλη την Ελλάδα!

Οι άνθρωποι του Ατρόμητου δείχνουν ότι έχουν βάλει καλές βάσεις για να μπορούν να ψάχνουν και να ελέγχουν τα ταλέντα όλης της χώρας, έχοντας τα δικά τους… μάτια παντού για τους πιτσιρικάδες που ψάχνουν την ευκαιρία και να αγωνιστούν σε έναν μεγάλο σύλλογο όπως είναι ο Ατρόμητος.

Ο Τεχνικός Διευθυντής Υποδομών της ΠΑΕ Ατρόμητος Τόλης Αποστόλου, έχει καθημερινή επαφή με τις σχολές που ανήκουν στο δίκτυο και οι κινήσεις που γίνονται δείχνουν και την ποιότητα δουλειάς που υπάρχει.