«Φωνάζει» η ΑΕΚ για τη διαιτησία

«Φωνάζει» η ΑΕΚ για τη διαιτησία

Έντονες διαμαρτυρίες από τους ανθρώπους της ΑΕΚ για το ματς των Νέων στο Περιστέρι κόντρα στον Ατρόμητο. Τόσο μετά το τέλος του αγώνα, όσο και στο δελτίο Τύπου της αναμέτρησης, οι «κιτρινόμαυροι» έδειξαν τη δυσαρέσκειά τους για τη διαιτησία.

Γράφοντας χαρακτηριστικά: «Ο αγώνας κρίθηκε από ένα αμφισβητούμενο πέναλτι που εκτέλεσε εύστοχα στο 21′ ο Μάριος Ζούνης και το οποίο είχε καταλογίσει ο διαιτητής Ρεντίφης μετά από μαρκάρισμα του Κώστα Σταμούλη στον Γιάννη Τσακίρη. Ο διαιτητής του αγώνα δεν καταλόγισε πέναλτι υπέρ της ΑΕΚ σε τράβηγμα του Θεοδόση Μαχαίρα από αντίπαλο αμυντικό μέσα στην περιοχή του Ατρομήτου, ενώ στο 87′ απέβαλε τον Μανώλη Αρβανίτη με απευθείας κόκκινη για εξύβριση και αφού πρώτα ο ίδιος είχε βρίσει τον αμυντικό της ΑΕΚ, σύμφωνα με καταγγελία του τελευταίου!

Και τα παράπονα της ΑΕΚ δεν τελειώνουν εκεί. Στο 76′ δε μέτρησε γκολ του Μιχάλη Κοσίδη μετά από διαγώνια μπαλιά του Κώστα Σταμούλη, αφού ο βοηθός διαιτητή Γκούβας υπέδειξε σε θέση οφσάιντ τον σκόρερ, ο οποίος όμως φάνηκε να καλύπτεται οριακά».