Φωτογραφίες και δηλώσεις από την πρόκριση της εθνικής Νέων!
Η εθνική Νέων κατάφερε να πάρει την πρόκρισή της στους «4» του τουρνουά «valentin granatkin» κερδίζοντας με 8-7 τη Λετονία στη διαδικασία των πέναλτι. Μετά το τέλος της αναμέτρησης οι διεθνείς μας πανηγύρισαν με την ψυχή τους τόσο μέσα στο γήπεδο όσο και μέσα στα αποδυτήρια του γηπέδου της Ρωσίας που έγινε ο αγώνας.
Από την πλευρά του ο προπονητής της Εθνικής, Γιάννης Γκούμας, σε δηλώσεις του τόνισε: «Είχαμε ολοκληρωτική κατοχή της μπάλας, παίζαμε τους αντιπάλους στο μισό γήπεδό τους, χάσαμε αμέτρητες ευκαιρίες και είναι από τα παιχνίδια που κάνεις τα πάντα και η μπάλα δε θέλει να μπει στα δίχτυα του αντιπάλου.
Θα ήταν κρίμα από τον Θεό να μην περάσουμε στα ημιτελικά και νομίζω ότι τα παιδιά πήραν την πρόκριση που άξιζαν. Τώρα έχουμε στόχο να περάσουμε στον τελικό γιατί πιστεύουμε πολύ στην ομάδα μας και τα παιδιά αφομοιώνουν αυτά που θέλουμε και είμαι απόλυτα ευχαριστημένος από όλους».