Φωτογραφικό αφιέρωμα από τον θρίαμβο των Κ13 του ΠΑΟΚ!

Φωτογραφικό αφιέρωμα από τον θρίαμβο των Κ13 του ΠΑΟΚ!

Το τμήμα κάτω των 13 ετών της ακαδημίας του ΠΑΟΚ έλαβε μέρος στο φημισμένο τουρνουά της Σουηδίας «Lennart Johansson»! Με τους πιτσιρικάδες των Θεσσαλονικιών να φτάνουν στον τελικό και να σηκώνουν το τρόπαιο, φέρνοντας μία ακόμη διάκριση για την ακαδημία του ΠΑΟΚ.

Η πορεία των μικρών στη διοργάνωση έχει ως εξής.

Οι μικροί του ΠΑΟΚ κέρδισαν 3-1 την ΑΙΚ, με δύο γκολ του Γιώργου Κούτσια κι ένα του Μιχάλη Πατήρα και συνέχισαν με 4-1 επί της Στάμπαεκ με τέσσερα γκολ του Κούτσια.

Συνέχισαν την επομένη με ένα εντυπωσιακό 7-0 επί της Σκόντο (3 γκολ ο Κούτσιας και από 1 οι Τσίκος, Τζιωρτζής, Συμεωνίδης, Κουλούρης) και ολοκλήρωσαν τις υποχρεώσεις τους στον όμιλο κερδίζοντας 2-1 την Άρσεναλ (1 γκολ ο Κεδίκογλου, 1 ο Λαζαριώτης), κατακτώντας την κορυφή που τους εξασφάλισε το εισιτήριο για τον τελικό. Με τρία γκολ του Κούτσια κι ένα του Τσίκου, ο ΠΑΟΚ υπέταξε την δυνατή Γκρόνιγκεν και επέστρεψε στη Θεσσαλονίκη με την κούπα, αλλά και την διάκριση του πρώτου σκόρερ της διοργάνωσης, καθώς ο Γιώργος Κούτσιας πέτυχε 12 γκολ.

Να σημειωθεί πως την αποστολή του ΠΑΟΚ αποτέλεσαν οι: Ζαφειριάδης, Κεδίκογλου, Κουλούρης, Κούτσιας, Κουτσίδης, Λαζαριώτης, Μοναστηρλής, Μπότης, Παναγίδης, Πατήρας, Ρούμιαντσεβ, Σινανάι, Σμυρλής, Συμεωνίδης, Τασιούρας, Τζιωρτζής, Τσίκος, Χρυσοβέργης.

Παράλληλα τους μικρούς συνόδευσαν ο προπονητής Σάββας Κωνσταντινίδης, ο προπονητής τερματοφυλάκων Γιώργος Σκιαθίτης, ο προπονητής της Κ20 Απόστολος Παπαβασιλείου και ο γιατρός Γιώργος Χατζηαθανασίου.

Δείτε τις φωτογραφίες από την δεύτερη μέρα του τουρνουά, τον τελικό αλλά και την απονομή και τα πανηγύρια των νεαρών παικτών και των προπονητών του, όπως τις δημοσίευσε η επίσημη ιστοσελίδα του ΠΑΟΚ…

This slideshow requires JavaScript.