Φόρτσαρε στο δεύτερο και το πήρε

Φόρτσαρε στο δεύτερο και το πήρε

Τη νίκη με 4-1 στο γήπεδό του πήρε ο Πανιώνιος απέναντι στον Πλατανιά, για το Νότιο όμιλο της Superleague K17. Οι Κρητικοί προσπάθησαν για κάτι καλό και χαρακτηριστικό είναι πως ο Πανιώνιος κατάφερε στα τελευταία λεπτά να «κλειδώσει» τη νίκη του.

Μόλις στο 6′ οι γηπεδούχοι άνοιξαν το σκορ με την κεφαλιά του Μπατσούλι, όμως ο Πλατανιάς στο 10′ με απευθείας εκτέλεση φάουλ ισοφάρισε σε 1-1!

Στο δεύτερο ημίχρονο ο Πλατανιάς προσπάθησε να ανοιχτεί και το πλήρωσε, καθώς ο Πανιώνιος… φόρτσαρε και στο 64′ με τον Κουτσούκο έκανε το 2-1 και στη συνέχεια διεύρυνε το σκορ. Στο 82′ ο Μπρέγκου έκανε το 3-1 και στο 85′ ο Ντογάνι «έγραψε» το τελικό 4-1.

ΠΑΝΙΩΝΙΟΣ (Κώστας Ζαλάβρας): Αντωνιάδης, Βαλιουτής, Σεμερτζάκης, Αναστασίου, Σιώζος, Μπρέγκου, Περιστέρης, Μπατσούλι, Μούντριχας, Αβαρικιώτης, Κουτσούκος, ενώ αγωνίστηκαν και οι Ρουκουνάκης, Πρεβόλης, Γκούλιας, Ντογάνι, Φιλιππακόπουλος.

ΠΛΑΤΑΝΙΑΣ (Γιώργος Ριτζάκης): Τζολάκης, Μαρκαντωνάκης (46′ λ.τρ. Καραταράκης), Σαρρής (63′ Αλιφιεράκης), Μαράκης, Νιαυραδάκης, Τζουγκράκης (75′ Κουτάς), Φασαράκης, Στεφανίδης (80′ Σκέντζος), Νικόλλι, Παπιομίτογλου, Μάλαμας (55′ Νταγκουνάκης).