Χάνει τα ταλέντα του ο Πλατανιάς! Προσφυγή από Παπανικολάου

Χάνει τα ταλέντα του ο Πλατανιάς! Προσφυγή από Παπανικολάου

Μπορεί τα προηγούμενα χρόνια ο Πλατανιάς με την παρουσία του στη Superleague να ήταν παράδειγμα για άλλες ομάδες, όμως η φετινή σεζόν δεν πήγε καθόλου καλά. Όχι μόνο εξαιτίας του υποβιβασμού της ομάδας στη Football League, αλλά και των γενικότερων προβλημάτων που έχει αντιμετωπίσει.

Ένα απ’ αυτά είναι και το οικονομικό…

Υπάρχουν ποδοσφαιριστές του Πλατανιά οι οποίοι έχουν να δουν το χρώμα του χρήματος από το τέλος του 2017, καθώς δεν έχουν πληρωθεί καθόλου τη νέα χρονιά και αυτό όπως εύκολα μπορεί να καταλάβει κανείς, αποτελεί πρόβλημα για τους παίκτες αυτούς αφού το ποδόσφαιρο είναι και η δουλειά τους μέσα από το οποίο βγάζουν χρήματα για να ζήσουν.

Το πρόβλημα των πληρωμών, λοιπόν, αποτελεί «αγκάθι» στον Πλατανιά και επίσης φέρνει άσχημες εξελίξεις αφού η ομάδα κινδυνεύει να χάσει τα ταλέντα της.

Αυτό γιατί ένας από τους ποδοσφαιριστές που έχει δείξει ότι έχει μέλλον, ο Γιάννης Παπανικολάου, κατέθεσε προσφυγή κατά του Πλατανιά για τα δεδουλευμένα του! Μιλάμε για έναν παίκτη ο οποίος προέρχεται από τα σπλάχνα της Κρητικής ομάδας, καθώς έχει αγωνιστεί στα τμήματα υποδομής των «ερυθρόλευκων» και φέτος έδειξε μέσα από τις συμμετοχές που πήρε ότι μπορεί να αντεπεξέλθει στο πρωτάθλημα της Superleague.

Να σημειωθεί ότι στον Πλατανιά πήρε μεταγραφή στους Κ17 από την ακαδημία της ΑΕΚ, όταν οι «κιτρινόμαυροι» είχαν υποβιβαστεί στη Γ’ Εθνική, ενώ τώρα έχει ακόμη 2 χρόνια συμβόλαιο με την ομάδα των Χανίων, όμως οι εξελίξεις δείχνουν ότι δεν θα συνεχίσει να είναι μέλος των Κρητικών από τη στιγμή μάλιστα που έχει κινήσει το ενδιαφέρον συλλόγων της Superleague μετά την φετινή του παρουσία στο πρωτάθλημα.

Τη σεζόν 2016-17 όντας ποδοσφαιριστής των Κ20 του Πλατανιά, πήρε 2 συμμετοχές με την πρώτη ομάδα στο πρωτάθλημα, ενώ φέτος έχει αγωνιστεί συνολικά 12 φορές και έχει πετύχει 1 γκολ!

Οι πληρωμές όμως αποτελούν πρόβλημα για τον Πλατανιά και κινδυνεύει να χάσει όχι μόνο τον Παπανικολάου, αλλά και άλλους ποδοσφαιριστές οι οποίοι δείχνουν ότι θα ακολουθήσουν τον ίδιο δρόμο…

Μάλιστα να σημειωθεί πως ο νεαρός ποδοσφαιριστής έγραψε το δικό του μήνυμα στα social media…