Χαμένοι στη… μετάφραση στην Λίγκα με Αστέρα!

Την Τετάρτη ήταν προγραμματισμένο να συνεχιστεί ο αγώνας του Παναθηναϊκού με τον Αστέρα Τρίπολης στις αθλητικές εγκαταστάσεις του Κορωπίου, για το πρωτάθλημα της Superleague K17. Ένα ματς το οποίο ξεκίνησε από το 56ο λεπτό, όποτε δηλαδή είχε σταματήσει πριν από περίπου έναν μήνα και ο διαιτητής είχε σημάνει τη διακοπή του εξαιτίας της βροχόπτωσης που επικρατούσε.

Ο αγώνας έγινε κανονικά με τον Παναθηναϊκό από το 1-1 που είχε διακοπεί ο αγώνας, να παίρνει τη νίκη με 4-1!

Ο Αστέρας Τρίπολης όμως «κατέβηκε» στη συνέχεια του αγώνα με κάπως διαφορετική ενδεκάδα απ’ αυτήν που είχε παραταχθεί πριν από έναν μήνα στην αρχική ημερομηνία του ματς. Κάτι που συνέβη όμως όχι γιατί έφταιγε ο προπονητής του Αστέρα, Κώστας Μπεντεβής, αλλά αναγκαστικά άλλαξε τα πρόσωπα, χωρίς όμως αυτό να σημαίνει πως αποτέλεσε και δικαιολογία για την ήττα, κάτι που το τόνισαν και από την ομάδα ότι δεν έφταιγε αυτό για την ήττα αλλά η έλλειψη συγκέντρωσης όπως φάνηκε και από το γεγονός ότι μέσα σε μισή ώρα δέχτηκαν τρία γκολ οι Αρκάδες.

Συγκεκριμένα, ο Αστέρας παρατάχθηκε χωρίς τους Τερεζίου και Χριστόπουλο οι οποίοι έπαιζαν αρχικά στην ενδεκάδα, αλλά δεν ήταν στη διάθεση του προπονητή στη συνέχεια του αγώνα γιατί ήταν τραυματίες και δεν ακολούθησαν την αποστολή και έμειναν στην Τρίπολη.

Εκεί όμως που δεν υπήρξε σωστή ενημέρωση και συνεννόηση με την Λίγκα, ήταν στην περίπτωση του Κανελλόπουλου και ενός ποδοσφαιριστή που είχε χρησιμοποιηθεί ως αλλαγή. Ο Κώστας Μπεντεβής είχε πραγματοποιήσει αλλαγή στα πρώτα 56 λεπτά της αναμέτρησης και ενώ ρώτησαν από την ομάδα την Λίγκα αν αυτός ο παίκτης θα πρέπει να συνεχίσει να αγωνίζεται όπως είχε συμβεί τότε ή όχι, δεν πήραν ποτέ οι Αρκάδες απάντηση με συνέπεια να μην χρησιμοποιηθεί η αλλαγή στα υπόλοιπα 34 λεπτά παιχνιδιού!

Όσον αφορά τον Κανελλόπουλο, ο παίκτης είχε συμπληρώσει κάρτες στα επόμενα ματς απ’ αυτό που είχε διακοπεί στο Κορωπί, όπου και βρισκόταν στην αρχική ενδεκάδα του Αστέρα. Από την ομάδα της Τρίπολης ρώτησαν και πάλι την Λίγκα αν θα μπορούσαν να χρησιμοποιήσουν τον ποδοσφαιριστή ή θα θεωρούταν ως τιμωρημένος, αλλά και πάλι δεν πήραν ξεκάθαρη απάντηση και ο Κώστας Μπεντεβής προκειμένου να αποφύγει ενδεχόμενη τιμωρία η ομάδα έβγαλε τον Κανελλόπουλο από την ενδεκάδα ενώ έπαιζε στα πρώτα 56 λεπτά!