Χριστουγεννιάτικη επίσκεψη του Γκυζιακού στην Τρίπολη!

Τα παιδιά της ακαδημίας του Γκυζιακού ταξίδεψαν στην Τρίπολη μαζί με τους προπονητές τους και επισκέφτηκαν τα τμήματα υποδομής του Αστέρα Τρίπολης! Οι μικροί μάλιστα έπαιξαν και φιλικά ματς με τα τμήματα 2004-05 και 2006-07, ενώ μετά τους αγώνες τα παιδιά του Γκυζιακού είχαν την ευκαιρία να ξεναγηθούν στους χώρους του γηπέδου του Αστέρα «Θεόδωρος Κολοκοτρώνης».

Με τους μικρούς να αποκομίζουν σημαντικές εμπειρίες από αυτό τους το ταξίδι και να έχουν την ευκαιρία να δώσουν φιλικά παιχνίδια και να διασκεδάσουν παράλληλα.

Ιδιαίτερο ενδιαφέρον έδειξαν οι μικροί για τον χώρο των αποδυτηρίων του Αστέρα Τρίπολης που είναι ειδικά διαμορφωμένος στα χρώματα της ομάδας, ενώ εκτός αυτών τα παιδιά του Γκυζιακού μίλησαν με τον φυσικοθεραπευτή της ομάδας Γιώργο Πριόνα. Ο οποίος έλυσε όλες τις απορίες που είχαν οι πιτσιρικάδες και τους έδωσε σημαντικές συμβουλές για το μέλλον.

Όπως ήταν φυσικό οι φωτογραφίες που τραβήχτηκαν ήταν… αμέτρητες, ενώ μετά το τέλος της επίσκεψης του Γκυζιακού οι υπεύθυνοι του Αστέρα Τρίπολης ευχήθηκαν σε όλους καλή χρονιά.