«Χτίζει» κάτι καλό, ξανά, ο ΠΑΟΚ!

«Χτίζει» κάτι καλό, ξανά, ο ΠΑΟΚ!

Θετικό ήταν το δυνατό τεστ που έδωσαν οι Νέοι του ΠΑΟΚ απέναντι στην ΑΕ Καραϊσκάκης, ομάδα η οποία αγωνίζεται στη Football League.

Οι Θεσσαλονικείς νίκησαν με 3-0, δείχνοντας ότι βρίσκονται σε καλό δρόμο στην καλοκαιρινή τους προετοιμασία και αφήνοντας παράλληλα ικανοποιημένο τον προπονητή τους, Πάμπλο Γκαρσία.

Μόλις στο 12′ ο ΠΑΟΚ έκανε το 1-0 με τον Χατζηστραβό, ενώ στο 53′ είχε δοκάρι ο Μιχαηλίδης και στο 55′ έγινε το 2-0 από τον Γκαργκαλατζίδη! Ο Μιχαηλίδης τελικά βρήκε τον δρόμο προς τα δίχτυα στο 89′, όποτε και διαμόρφωσε το τελικό 3-0 στο φιλικό ματς.

ΚΑΡΑΪΣΚΑΚΗΣ (Παπαβασιλείου): Στεφανάκος, Καραγιαννίδης, Χρούσιελ, Παπανίκος, Παναγιώτου, Μασούρας, Χούσος, Ψιάνος, Παπαδόπουλος, Ματθαίου, Λίτσκας. Αγωνίστηκαν και οι Μούτσα, Παππάς, Καπίας, Παντίδος, Καψάλης, Μπεκατώρος, Βλάχος, Βασίλας, Κυριάκης, Γυφτοκώστας, Χούσoς, Σεμέλης, Άλεξιτς.

ΠΑΟΚ (Γκαρσία): Παπαδόπουλος, Διαμαντής, Μιχαηλίδης, Καλουτσικίδης, Τσιγάρας, Τσαούσης, Γκαργκαλατζίδης, Μελετίδης, Δούμτσης, Χατζηστραβός, Γαϊτανίδης, ενώ έπαιξαν και οι Καλιχμανίδης, Μουντζουρίδης, Βουτσάς, Σαλαμούρας, Τάχατος, Μανιώτης, Θεοδωρίδης, Πουρνάρας, Πανίδης, Τζοβάρας, Σαββίδης.