Χωρίζουν οι δρόμοι Ολυμπιακού και Τάσου Θέου!

Χωρίζουν οι δρόμοι Ολυμπιακού και Τάσου Θέου!

Άλλη μία έκπληξη «έσκασε» στην ακαδημία του Ολυμπιακού, συνεχίζοντας οι «ερυθρόλευκοι» την αναδιάρθρωσή τους σε επίπεδο ακαδημίας! Λίγα 24ωρα μετά την αποδέσμευση του μέχρι πρότινος προπονητή του τμήματος κάτω των 15 ετών, Γιώργου Παπακωστούλη, πληροφορίες αναφέρουν ότι παρελθόν αποτελεί από την τεχνική ηγεσία και των Κ17 ο Τάσος Θέος!

Ο έμπειρος τεχνικός σε επίπεδο ακαδημιών μετά από συνάντηση που είχε με τον διευθυντή της «ερυθρόλευκης» ακαδημίας, Ρικάρντο Πέρες, έγινε γνωστό πως δεν θα συνεχίσουν μαζί οι δύο πλευρές. Η συνάντηση μάλιστα έγινε την ημέρα που οι Έφηβοι του Ολυμπιακού νίκησαν με 4-0 τον Λεβαδειακό στο Ρέντη για τη Super League K17.

Μετά από πέντε χρόνια, λοιπόν, φαίνεται ότι Ολυμπιακός και Τάσος Θέος δεν θα συνεχίσουν μαζί έχοντας κατακτήσει με τους «ερυθρόλευκους» ο Έλληνας κόουτς δύο πρωταθλήματα Κ17 και ένα των Κ15!

Φυσικά οι εξελίξεις στους «ερυθρόλευκους» δεν σταματούν εδώ, καθώς αναμένεται να δούμε ποιοι θα είναι οι προπονητές που θα αναλάβουν την τεχνική ηγεσία των τμημάτων Εφήβων και Παίδων του Ολυμπιακού.