Ωραίο ματς με πρωταγωνιστές Τσακμάκη, Πατσαρούχα

Ωραίο ματς με πρωταγωνιστές Τσακμάκη, Πατσαρούχα

Βαθμούς και εντυπώσεις μοιράστηκαν Λαμία και Πλατανιάς στο μεταξύ τους 2-2 στη Λαμία, για τη Superleague K20! Οι νεοφώτιστοι είχαν τις ευκαιρίες αλλά όχι την ουσία και έτσι βρέθηκαν στο ημίχρονο να χάνουν με 2-0 από τους Κρητικούς οι οποίοι είχαν πρωταγωνιστή τον Τσακμάκη.

Στο 8′ ο Τσακμάκης άνοιξε το σκορ για τους «ερυθρόλευκους», ενώ στο 20′ έγινε το 0-2 από τον ίδιο παίκτη μετά από ασίστ του Κατσαρού!

Στο δεύτερο ημίχρονο οι γηπεδούχοι ανέβασαν αρκετά την απόδοσή τους και μπόρεσαν να ισοφαρίσουν σε 2-2, ενώ είχαν ευκαιρίες και για την ολική ανατροπή! Το 1-2 έγινε αρκετά νωρίς, αφού στο 47′ ο Πατσαρούχας μείωσε και στο 70′ ο ίδιος ποδοσφαιριστής διαμόρφωσε το τελικό 2-2 στον αγώνα.

ΛΑΜΙΑ (Απόστολος Παπανικολάου): Σκιαθίτης, Χριστόφορος Καραγιάννης, Παπαλέξης (40′ Κασούμης), Αντωνίου (60′ Καρακούσης), Νικολακούλης, Φούντας, Κωστίκας, Μπουσάι, Πατσαρούχας, Μανιάς, Λαμπρόπουλος (80′ Ηλ. Καραγιάννης).

ΠΛΑΤΑΝΙΑΣ (Μανώλης Σκύβαλος): Πενταράκης, Κατσαρός Λάμτσε, Σάαντο, Βασιλάκης, Σμυρλάκης, Τσακμάκης, Μαθιουδάκης, Σινγκ, Σκουλούδης, Αμαραντίδης, ενώ αγωνίστηκαν και οι Μαρκουλάκης, Ψαράκης, Πουρζιτίδης.