Όλα δείχνουν συνέχεια με Ταράση…

Όλα δείχνουν συνέχεια με Ταράση…

Στα μέσα της αγωνιστικής περιόδου που ολοκληρώθηκε πριν λίγες ημέρες, στον Παναθηναϊκό υπήρξαν ορισμένες αλλαγές αναφορικά με το επιτελείο της ακαδημίας του. Ο Θοδωρής Ελευθεριάδης είχε τον ρόλο του τεχνικού διευθυντή της ακαδημίας των «πρασίνων», όμως στην πορεία ήρθε η πρόταση της Εθνικής και επέστρεψε στην ΕΠΟ, καθώς στο παρελθόν ήταν και πάλι προπονητής των μικρών Εθνικών ομάδων.

Στον Παναθηναϊκό η θέση του Θοδωρή Ελευθεριάδη είχε καλυφθεί εσωτερικά, με τον Κώστα Ταράση να παίρνει τον ρόλο του πρώτου και μαζί με τον Τάκη Φύσσα συνέχισαν τη δουλειά που είχε αρχίσει από το καλοκαίρι.

Μέχρι που οι «πράσινοι» έφτασαν στην κατάκτηση του πρωταθλήματος των Κ15, ήταν φιναλίστ στη διοργάνωση της Superleague K17 και μέχρι την τελευταία αγωνιστική διεκδικούσαν το πρωτάθλημα στους Νέους.

Έτσι όπως όλα δείχνουν ο Κώστας Ταράσης φαίνεται θα συνεχίσει να έχει τον ρόλο του στην ακαδημία του Παναθηναϊκού, με τον Τάκη Φύσσα να παραμένει στη θέση του διευθυντή της ακαδημίας, προκειμένου να συνεχιστεί το καλό έργο που ξεκίνησε την περασμένη αγωνιστική περίοδο.

Κάτι το οποίο δεν είναι επίσημο και ούτε δεδομένο, αλλά με τα τωρινά δεδομένα φαίνεται πως ο Κώστας Ταράσης θα συνεχίσει σε αυτή τη θέση της ακαδημίας του Παναθηναϊκού.