Όλα καλά με τους νεαρούς Ξάνθης και Ηρακλή

Όλα καλά με τους νεαρούς Ξάνθης και Ηρακλή

Ευχάριστα, όσο μπορεί να είναι, είναι τα νέα που έρχονται απο το…ιατρικό ρεπορτάζ του αγώνα της Ξάνθης με τον Ηρακλή για την εξ’ αναβολής αναμέτρηση της 16ης αγωνιστικής του πρωταθλήματος Κ20 της Super League.

Στο 60′ λεπτό της αναμέτρησης της ομάδας Νέων της Ξάνθης με τον Ηρακλή ο Βασίλης Χατζηδίμπας του Ηρακλή και ο Εγιούπ Χατζηχασάνογλου της Ξάνθης είχαν εναέρια μονομαχία που «πάγωσε» άπαντες που βρισκόταν στο γήπεδο μια και ο νεαρός παίκτης της Ξάνθης έπεσε έδαφος αιμόφυρτος, με αιμορραγία απο το μέτωπο. Η άμεση παρέμβαση τόσο του φυσιοθεραπευτή του ΑΟΞ Αλέξανδρου Βαρνταπετιάν όσο και του γιατρού Γιάννη Κουτσογιάννη αποτέλεσαν καταλυτικές τόσο για να ηρεμήσει τόσο ο πατέρας του Εγιούπ όσο και ο υπόλοιπος κόσμος. Σημαντικός ήταν ο τραυματισμός και του Χατζηδίμπα με το νεαρό ποδοσφαιριστή του Ηρακλή να έχει απο το πρώτο ημίχρονο χτύπημα στο μάτι και μετά τη νέα σύγκρουση να ζαλίζεται.

Άμεσα κλήθηκε ασθενοφόρο που μετέφερε τους δύο ποδοσφαιριστές στο Νοσοκομείο της Ξάνθης οπου μπήκαν στα επείγοντα. Αμφότεροι οι δύο ποδοσφαιριστές υπέστησαν ελαφριά διάσειση, με το νεαρό παίκτη της Ξάνθης να «αποκομίζει» και 10 ράμματα, καθώς το τραύμα που υπέστη ήταν 1 εκ. βάθος και 4-5 εκ. πλάτος. Ο Χατζηχασάνογλου απο την πρώτη στιγμή είχε στο πλευρό του την οικογένεια του αλλά και τους ανθρώπους της ξανθιώτικης ΠΑΕ. Αμφότεροι οι ποδοσφαιριστές πήραν εξιτήριο απο το Νοσοκομείο, με τα νέα να είναι ανακουφιστικά και για τους δύο νεαρούς ποδοσφαιριστές στους οποίους ευχόμαστε Περαστικά και ταχεία ανάρρωση.

Πηγή-φωτογραφία: sportsaddict.gr.