Όλοι οι «μεγάλοι» τα βρίσκουν… σκούρα απέναντι στον Πλατανιά!

Την φετινή αγωνιστική περίοδο ο Πλατανιάς στο πρωτάθλημα της Superleague K20 έχει εμφανίσει ένα διαφορετικό πρόσωπο σε σχέση με προηγούμενα χρόνια και είναι πιο δυνατός και ίσως πραγματοποιεί την καλύτερή του σεζόν!

Οι Κρητικοί έχουν καταφέρει να μαζέψουν μέχρι στιγμής σε 14 ματς συνολικά 21 βαθμούς, αλλά γράφει 19 η βαθμολογία γιατί έχουν υποστεί αφαίρεση δύο πόντων για τιμωρία από την περασμένη αγωνιστική περίοδο. Σίγουρα η συγκεκριμένη βαθμολογική συγκομιδή είναι η καλύτερη των Κρητικών για Γενάρη μήνα.

Η αγωνιστική εικόνα της ομάδας από τα Χανιά είναι αρκετά καλή, αλλά εκτός αυτού και απέναντι στους «μεγάλους» του ελληνικού ποδοσφαίρου έχουν καταφέρει να πάρουν βαθμούς! Μέχρι στιγμής ο Πλατανιάς δεν έχει ηττηθεί ούτε από Ολυμπιακό, ούτε από Παναθηναϊκό, ΠΑΟΚ ή ΑΕΚ! Από τις ομάδες που βρίσκονται ψηλά στη βαθμολογία οι μοναδικές που έχουν καταφέρει να κάμψουν την αντίσταση των Κρητικών αλλά και αυτές με δυσκολία είναι οι Πανιώνιος, Ατρόμητος.

Αναλυτικά τα ματς του Πλατανιά απέναντι στους «μεγάλους» αλλά και τις πρώτες πέντε ομάδες της βαθμολογίας της Superleague K20:

Πλατανιάς-Παναθηναϊκός 1-0

Πλατανιάς-Ολυμπιακός 1-1

ΑΕΚ-Πλατανιάς 0-1

ΠΑΟΚ-Πλατανιάς 0-0

Πλατανιάς-Ατρόμητος 2-3

Πλατανιάς-Πανιώνιος 0-1