Όταν οι Ρέτσος, Νικολάου φωτογραφήθηκαν με τον Μαρινάκη!

Ο Παναγιώτης Ρέτσος είναι από τους ποδοσφαιριστές που έχει απασχολήσει τον κόσμο του Ολυμπιακού από το καλοκαίρι και μετά. Τόσο ο Βίκτορ όσο και τώρα ο Μπέντο χρησιμοποιούν τον νεαρό των «ερυθρόλευκων» και μάλιστα ως βασικό ακόμα και σε ευρωπαϊκά ματς. Τις τελευταίες ημέρες το όνομα του Δημήτρη Νικολάου έχει επανέλθει στο προσκήνιο από την ακαδημία του Ολυμπιακού για την πρώτη ομάδα.

Ιδιαίτερα μετά από τις δηλώσεις του Πάουλο Μπέντο πως ο μικρός μπορεί να σταθεί στον Ολυμπιακό και να αποτελέσει το μελλοντικό βασικό στόπερ των Πειραιωτών!

Οι δύο αυτοί ποδοσφαιριστές αποτελούν αρκετά χρόνια μέλη της ακαδημίας των «ερυθρόλευκων» και αυτό φαίνεται και από μία φωτογραφία που ήρθε στο προσκήνιο, η οποία είναι έξι χρόνια πριν! Οι δύο μικροί του Ολυμπιακού είχαν φωτογραφηθεί μαζί με τον μεγαλομέτοχο και πρόεδρο της ΠΑΕ, Βαγγέλη Μαρινάκη! Συγκεκριμένα, πριν από έξι χρόνια είχαν κατακτήσει ως μέλη της Κ13 του την 1η θέση στο τουρνουά «Biale Cup» της Πολωνίας και σε μια γιορτή της ακαδημίας είχαν φωτογραφηθεί με τον πρόεδρο του Ολυμπιακού.

Η φωτογραφία είναι από το 2011 στο Προπονητικό Κέντρο Ρέντη. Προπονητής της ομάδας εκείνης είναι ο Νίκος Τοπολιάτης. Να σημειωθεί πως στην φωτογραφία ο Ρέτσος είναι 2ος παίκτης πάνω από αριστερά και ο Νικολάου πρώτος αριστερά στη κάτω σειρά!