1ο Εκπαιδευτικό Σεμιναρίο Δικτύου 2018-2019

1ο Εκπαιδευτικό Σεμιναρίο Δικτύου 2018-2019

Η διεύθυνση ακαδημίας της ΑΕΚ ανακοίνωσε τη διεξαγωγή του 1ου εκπαιδευτικού σεμιναρίου του δικτύου σχολών ποδοσφαίρου:

«Η Ακαδημία της ΑΕΚ πραγματοποίησε με απόλυτη επιτυχία το 1ο Εκπαιδευτικό Σεμινάριο για τις συνεργαζόμενες ομάδες του Δικτύου το διήμερο 15 και 16 Σεπτεμβρίου 2018 στο προπονητικό Κέντρο Σπάτων.

Στελέχη καθώς και προπονητές των συνεργαζόμενων ομάδων από όλη τη χώρα, είχαν την ευκαιρία να παρακολουθήσουν εκπαιδευτικά θέματα με βάση τον Ετήσιο Εκπαιδευτικό Προγραμματισμό που έχει εκπονηθεί για την αγωνιστική περίοδο 2018-2019, σε θεωρητικό και πρακτικό επίπεδο.

Τα θέματα παρουσιάστηκαν και αναλύθηκαν από τον Υπεύθυνο Εκπαίδευσης του Δικτύου Ακαδημιών, τους προπονητές και το επιστημονικό προσωπικό της ακαδημίας της ΑΕΚ καθώς και τους επισκέπτες ομιλητές κύριο Κωτσή Γιάννη (Human Performance Lab) και Θεόφιλο Χριστοφορίδη (Capelli Sports).

Για την καλύτερη πληροφόρηση των προπονητών των συνεργαζόμενων ομάδων του Δικτύου, πραγματοποιήθηκαν εκπαιδευτικές επιδείξεις από αγωνιστικά τμήματα της ακαδημίας ηλικιών Κ-11, Κ-13.

Η Ακαδημία της ΑΕΚ ευχαριστεί θερμά τις συνεργαζόμενες ομάδες και τους προπονητές τους που συμμετείχαν στο Εκπαιδευτικό Σεμινάριο και τους εύχεται καλή συνέχεια μέχρι το τέλος της αγωνιστικής περιόδου».