«Το πρωτάθλημα είναι μία ομαδική δουλειά»

«Το πρωτάθλημα είναι μία ομαδική δουλειά»

Ο πρόεδρος της Θρύλος Α.Ε. και υπεύθυνος των εγκαταστάσεων του Ρέντη, Γιώργος Παύλου, μίλησε για την κατάκτηση του πρωταθλήματος των Κ17 του Ολυμπιακού και έδωσε τα συγχαρητήριά του στους πιτσιρικάδες της ομάδας:

«Θα ήθελα να δώσω συγχαρητήρια στα παιδιά και στο τεχνικό επιτελείο για την προσπάθεια τους. Έδωσαν δυο σκληρούς αγώνες και κέρδισαν. Θα πω μπράβο και στις άλλες ομάδες για την προσπάθεια τους.

Ο Ολυμπιακός έχει δουλέψει πολύ σκληρά τα τελευταία χρόνια στην Ακαδημία και αυτό φαίνεται και από τα πρωταθλήματα που κατακτούν οι ομάδες της.

Φέτος, από τα τρία πρωταθλήματα πήραμε τα δυο και φτάσαμε πολύ κοντά και στο τρίτο. Προχωράμε, όμως, και συνεχίζουμε τη δουλειά μας. Αυτό το πρωτάθλημα της Κ17 ήταν πολύ σπουδαίο γιατί μας εξασφαλίζει και την έξοδο στο UEFA Youth League.

Να δώσω και πάλι συγχαρητήρια σε όλο τον κόσμο, και σε εκείνους που δεν φαίνονται, για τη δουλειά τους. Είναι μια ομαδική δουλειά και ο Ολυμπιακός είναι ένας και ενωμένος», ήταν χαρακτηριστικά τα λόγια του Γιώργου Παύλου.