13χρονο ταλέντο από την Αγία Ελεούσα στον Παναθηναϊκό!

13χρονο ταλέντο από την Αγία Ελεούσα στον Παναθηναϊκό!

Στην απόκτηση του Νεκτάριου Διαμαντή προχωρά, σύμφωνα με πληροφορίες του newsacademies.gr, ο Παναθηναϊκός από την ΑΠΕ Αγία Ελεούσα! Ο 13χρονος μεσοεπιθετικός έχει ξεχωρίσει με την Κ14 της ΑΕΠ, όπως και με τη Μικτή Αθηνών και οι «πράσινοι» έχουν κάνει όλες τις απαραίτητες ενέργειες για να τον αποκτήσουν, εκτός απροόπτου καθώς η μεταγραφή αναμένεται να ολοκληρωθεί τα επόμενα 24ωρα.

Ο Γεννημένος στις 08/08/2005 κλήθηκε από τον Τάσο Δημητρίου στη Μικτή Αθηνών και εκεί τόσο ο Παναθηναϊκός όσο και Ολυμπιακός, ΑΕΚ ομάδες οι οποίες επίσης τον παρακολουθούσαν, είχαν την ευκαιρία να τον δουν και να τον «γνωρίσουν».

Με τον μικρό φέτος έχοντας με την Αγία Ελεούσα 6 γκολ σε 5 αγώνες και τη Μικτή Αθηνών 1 γκολ σε 1 αγώνα, να ικανοποιεί τους ανθρώπους των «πρασίνων» και να προχωρούν τη μεταγραφή του.

Ο αριστεροπόδαρος μεσοεπιθετικός, Νεκτάριος Διαμαντής, αποτελεί έναν ακόμη ποδοσφαιριστή της Αγίας Ελεούσας που κάνει το βήμα σε ΠΑΕ, καθώς στο παρελθόν έχουν «βγει» από την ομάδα οι Πατσατζόγλου (Ξάνθη, Ολυμπιακός, ΑΕΚ), Κορακάκης (Ατρόμητος), Κολοκοτρώνης (Ξάνθη), κάτι που δείχνει και την καλή δουλειά που γίνεται στην ακαδημία της ΑΠΕ Αγίας Ελεούσας υπό την καθοδήγηση των προπονητών Κώστα Κωνσταντινίδη, Αλέξη Γκουτζούλα.