15χρονο ταλέντο από τη Σύρο στον Ολυμπιακό

15χρονο ταλέντο από τη Σύρο στον Ολυμπιακό

Ο Ολυμπιακός προχώρησε σε μία ακόμη μεταγραφή για το τμήμα κάτω των 15 ετών της νέας αγωνιστικής περιόδου. Οι «ερυθρόλευκοι» συμφώνησαν σε όλα με τη Σύρος 2002 για τον Νίκο Φρέρη! Ο 15χρονος νεαρός μέσος βρέθηκε και στις αθλητικές εγκαταστάσεις του Ρέντη μαζί με τον εκπρόσωπό του, Άγγελο Βεΐζι, και έδωσε τα χέρια με τον σύλλογο του Πειραιά για τη νέα σεζόν.

Η ανακοίνωση της ομάδας από τη Σύρο, αναφέρει τα εξής:

«Η Ακαδημία μας έχει την χαρά και την τιμή να ανακοινώσει επίσημα την μεταγραφή του ποδοσφαιριστή μας Νίκου Φρέρη στην Κ15 της ΠΑΕ Ολυμπιακός!

Ο Νίκος Φρέρης στην ηλικία των πέντε ετών έγινε μέλος της Ακαδημίας μας και από τότε ανελλιπώς συμμετείχε στα αγωνιστικά τμήματα υποδομής!

Τα τελευταία τρία χρόνια με καθημερινές ατομικές προπονήσεις με τον προπονητή του κ. Δημήτρη Καμπαξή ανέδειξε τις ποδοσφαιρικές του αξίες και με ταπεινότητα και ήθος συνεχίζει για την επίτευξη του στόχου του!

Η Διοίκηση της ΑΠ Συρός 2002 συγχαίρει και τους δυο και ευχαριστεί τον Ολυμπιακό και ιδιαίτερα τον κ. Γιώργο Αμανατίδη για την άριστη συνεργασία που υπήρξε και ευελπιστεί στη συνεχεια αυτής!

Νικολάκι μας εκ μέρους του ΔΣ, όλων των προπονητών και των συναθλητών σου, σου ευχόμαστε Καλή Συνέχεια και μη ξεχνάς ότι με το ήθος και την σκληρή δουλειά θα πιάσεις το όνειρο σου!».