Στη φιέστα του Ατρόμητου Κερατσινίου οι Νέοι του Ολυμπιακού

Στη φιέστα του Ατρόμητου Κερατσινίου οι Νέοι του Ολυμπιακού

Με φιλικό παιχνίδι με την ομάδα Νέων του Ολυμπιακού γιόρτασε την άνοδο του στην Α’ κατηγορία του Πρωταθλήματος ΕΠΣ Πειραιά ο Ατρόμητος Κερατσινίου.

Ο Ολυμπιακός αποδέχτηκε με χαρά την πρόσκληση της διοίκησης της ομάδας του Κερατσινίου και συμμετείχε στην γιορτή της για την άνοδο δίνοντας φιλικό παιχνίδι στο γήπεδο της Χαραυγής παρουσίας εκατοντάδων θεατών!

Η διοίκηση του Ατρόμητου Κερατσινίου υποδέχτηκε θερμά τον Ολυμπιακό και τίμησε για την σπουδαία και ενδελεχής προσφορά στο πειραϊκό και το ελληνικό ποδόσφαιρο τον Ηγέτη του Ολυμπιακού κ. Βαγγέλη Μαρινάκη. Επίσης τιμήθηκε ο κ. Αριέλ Ιμπαγάσα και ο κ. Βασίλης Βούζας.

Στο φιλικό παιχνίδι επικράτησε η ομάδα Νέων του Ολυμπιακού με 4-1 με τους Λάμπρου, Ξενιτίδη, Τσιριγώτη να σκοράρουν (σημειώθηκε και αυτογκόλ).

ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ: Αγγελόπουλος, Λάμπρου, Καλαματιανός, Τσιμπούκας, Παπαδόπουλος, Μικρός, Κιρτζιαλίδης, Φυτόπουλος, Τσιριγώτης, Κηπουρός, Χατζηιωαννίδης / Παπαγγελής, Πέϊος, Αγιώτης, Κουγιός, Νεοφυτίδης, Τασιάς, Τσαγκαλίδης, Βάρκας, Ξενιτίδης.

ΑΤΡΟΜΗΤΟΣ ΚΕΡΑΤΣΙΝΙΟΥ: Μπαλαφούτης, Κλόκουζας, Μπάμι, Φούντας, Χονδρουδάκης, Παπαδάτος, Ματράκας, Πούλι, Λέκκας, Τσιανάκας, Όργκεν/ Μαυράκης, Τραμουντάνας, Μαυριδόγλους, Κορέτσης, Τσιρίδης, Ροδουσάκης, Κοσμίδης.

Η ΠΑΕ Ολυμπιακός είναι μεγάλος χορηγός του Πειραϊκού ποδοσφαίρου και είναι πάντα δίπλα στις ανάγκες των σωματείων της πόλης που γέννησε και μεγαλώνει τον Θρύλο του ελληνικού ποδοσφαίρου!

This slideshow requires JavaScript.