Γιορτή στη σχολή του Ολυμπιακού στη Χαλκίδα

Γιορτή στη σχολή του Ολυμπιακού στη Χαλκίδα

Την Πρωτοχρονιάτικη πίτα της έκοψε την Κυριακή (29.1) η σχολή του Ολυμπιακού στη Χαλκίδα. Ο πάτερ Χρήστος ευλόγησε την πίτα και μιλώντας στα παιδιά της σχολής τους ζήτησε να ακούν τους προπονητές τους και να προοδεύουν και στο σχολείο και στο ποδόσφαιρο.

Ο επικεφαλής της σχολής κ. Νίκος Ρόγκας από την πλευρά του μετέφερε τις ευχές της Διεύθυνσης σχολών του Ολυμπιακού και ανέλυσε στα παιδιά και στους γονείς το πρόγραμμα και τους στόχους έως το τέλος της αγωνιστικής περιόδου. Επίσης ευχαρίστησε τους προπονητές κ.κ. Καλέντζη, Μαρίνο για την άψογη συνεργασία όλα αυτά τα χρόνια και καλοσώρισε τον κ. Παπαθανασίου ο οποίος είναι από φέτος ο προπονητής του τμήματος κοριτσιών.

Στη συνέχεια όλοι οι αθλητές γονείς και φίλοι πήραν από ένα κομμάτι πίτας με τους, Βλάχο Γεώργιο (δεύτερη συνεχόμενη χρονιά) Ψαρρή Άγγελο και Τόγκο Μάριο να βρίσκουν τα τρία φλουριά που αντιστοιχούσαν σε δώρα από την Διεύθυνση της σχολής.

Η σχολή Χαλκίδας που είναι από τις αρχαιότερες στο Δίκτυο του Ολυμπιακού συνεχίζει κάθε χρόνο πιο δυνατά να μαθαίνει στα παιδιά στα μυστικά του ποδοσφαίρου και να φτιάχνει σωστούς ανθρώπους.