Το βραβείο του Fair Play στον Ατρόμητο!

Εάν υπήρχε βραβείο Fair Play στα πρωταθλήματα υποδομής, τότε ο Ατρόμητος θα είχε θέσει σοβαρή υποψηφιότητα για να το κατακτήσει! Λίγες ημέρες μετά την επιστολή που είχε στείλει ο διευθυντής ακαδημίας της ομάδας του Περιστερίου, Τόλης Αποστόλου, στον Παναθηναϊκό για περαστικά και καλή ανάρρωση στον ποδοσφαιριστή των Κ20, Τριανταφυλλόπουλο, η ιστοσελίδα peristerisports.gr έκανε γνωστό άλλο ένα ζήτημα που αναδεικνύει την άποψη του «ευ αγωνίζεσθαι».

Συγκεκριμένα, ο Ατρόμητος αντιμετώπισε το Σάββατο το Αιγάλεω στο Περιστέρι για το πρωτάθλημα Νέων της ΕΠΣΑ και ένας ποδοσφαιριστής του τμήματος του Διονύση Σάσσαλου διαπληκτίστηκε με αντίπαλο παίκτη. Με τον προπονητή των γηπεδούχων να ενεργεί αμέσως και έδωσε εντολή στον παίκτη του να βγει από τον αγωνιστικό χώρο και να κατευθυνθεί στα αποδυτήρια χωρίς να τον νοιάζει ότι η ομάδα του έμεινε για περίπου πέντε λεπτά με δέκα ποδοσφαιριστές στο ματς.

Διότι αυτό που ένοιαζε τον προπονητή του Ατρόμητου, ήταν ο μικρός να καταλάβει το λάθος του και να του γίνει μάθημα για τη συνέχεια έτσι ώστε να μην το επαναλάβει στο μέλλον! Μάλιστα στο διάστημα που έμεινε με λιγότερο παίκτη ο Ατρόμητος, κατάφερε να διευρύνει το προβάδισμά του καθώς σημειώθηκε το 3-1 απέναντι στο Αιγάλεω!

Αξίζει να σημειωθεί μάλιστα πως στο ημίχρονο του αγώνα ο διευθυντής της ακαδημίας του Ατρόμητου, Τόλης Αποστόλου, πήγε με τον ποδοσφαιριστή της ομάδας του στα αποδυτήρια του Αιγάλεω για να ζητήσει ο μικρός συγνώμη από τον συνάδελφό του και φυσικά τα παιδιά τα βρήκαν και στο τέλος αγκαλιάστηκαν. Κινήσεις οι οποίες μας θυμίζουν γιατί το ποδόσφαιρο είναι ένα απλό άθλημα και δεν υπάρχουν αντιπαλότητες παρά μόνο αγωνιστικές και μέσα από το ποδόσφαιρο δημιουργούνται χαρακτήρες για την κοινωνία που ζούμε όλοι μας.